Mysla

Här har du människan bakom ”nicket” så att säga.
Jag är född och uppvuxen i trivsamma lilla Boden i Norrbotten och hela mitt liv har jag tyckt att Boden är den plats på vilken jag ska stanna för evigt.
Nu äntligen har jag insett att om jag ska utvecklas som människa så får jag nog allt ta och flytta på mig. Vart hän det bär, det har jag ingen aning om men just nu så känns det som om allt är bättre än denna lilla håla!
Ett av mina första ord var ”vovve” och det brukar jag använda som någon sorts referens för när mitt hundintresse började utvecklas. Det började där och då! Sen har det bara växt med tiden, för att slutligen eskalera i en orgie av tankar, diskussioner, funderingar och handlingar där allting handlar om hur jag kan bli så perfekt som möjligt som hundägare. Ingen är perfekt men man kan i alla fall göra sitt yttersta för att bli så bra som möjligt. Jag skaffade min första absolut egna hund i september 2004, valet föll naturligtvis på en näpen liten tik av brukshundstyp. En tik för att det sägs vara lite lättare, en brukshund för att det är just brukset jag vill hålla på med. Just nu går livet ut på att finna lösningar på de problem som kan och har uppstått sedan hon kom in i mitt liv. Problem låter så jobbigt, men jag ser det inte så, jag ser det som en ständig utveckling av vår relation och av vårt liv ihop. Nu tror du säkert att jag är en riktig hundfanatiker men det är inte så illa som det låter. Även om jag pratar om hundar, läser om hundar, tänker på hundar och lever med hundar så har jag faktiskt några andra intressen med.

Min dator är min bästa ägodel för närvarande. Den är ett ypperligt redskap, ett roligt tidsfördriv och internet är en aldrig sinande informationskälla där man kan finna allt från amöbans utveckling till politiska debatter.
Datorer intresserar mig! Det är spännande att försöka klura ut lösningen på alla de mystiska problem som kan uppstå. Webdesign är något jag gärna ägnar mig åt. Där om någonstans kan man utveckla gråa hår och stundtals vill man helst av allt kasta ut datorn genom fönstret och aldrig mer koppla upp sig igen. Jag tror att jag hyser någon form av suspekt hatkärlek till dessa mackapärer.

Något annat som är fascinerande är personlig utveckling och resan genom sin egen hjärna och själ. Att lära känna det egna ”jaget” är en utmaning jag åtagit mig på största allvar. Lätt är det inte, men intressant! Jag gissar att det är den analytiska sidan av mig som på något vis har slitit sig lös och nu löper amok på mig själv. 🙂

Varför har jag då valt att fläka upp mitt liv och leverne helt öppet på internet? Egentligen vet jag inte, men någon anledning finns det såklart.
Jag känner ofta att jag har saknat att ha lite inblick i andras liv under perioder då jag har mått dåligt eller har haft det speciellt jobbigt, att få se en del av andra människors vardag och att få betrakta dem på avstånd, att se att allt inte är en dans på rosor ens för de människor som lever ett till synes fläckfritt liv.
Jag har troligtvis inte direkt några världsomspännande problem att dela med mig av men väl en hel del tankar och funderingar.
Om mina tankar, oavsett vad det handlar om, kan hjälpa någon på något sätt så har hela meningen med allt det här liksom tjänat sitt syfte. Det behövs inte mer än så för att jag skamlöst ska blotta mitt inre för någon. 🙂

Jag hoppas att du uppskattar det, att du trivs med att studera mig lite närmare och finner du något av intresse så tveka inte att lämna en kommentar eller att skicka ett mejl. Jag lovar att du gör min dag gladare bara genom att visa att du varit här en stund.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: