Kommande Nattligt Pluggpass

Jag har hela veckan kämpat med min databashantering och jag förstår inte. Försökte få lite hjälp av min lärare men han hänvisade till texter på engelska och det hjälper mig föga. Nu har jag läst igenom texten i boken ungefär fem gånger och kanske börjar det lossna lite nu. Nu när jag liksom kan se logiken någonstans. Men jag ligger kraftigt efter i planeringen och imorgon(innan tolv) ska jag ha gjort en databas. Det bli inte lätt när man inte förstår hur det fungerar men det ska gå. Om jag så ska sitta hela natten.

Jag gjorde en strategisk miss och åkte med mamma och storhandlade idag trots tidsbristen men jag räknar med att jag fixar det här ändå. Envis är jag så det räcker! Frågan är om jag är tillräckligt smart?

Hur som helst, jag har inhandlat smart mat(micromat) och en del godis och ramlösa som förberedelse inför natten. Önska mig lycka till för det här är nog det svåraste jag någonsin har gett mig in på i pluggväg!

4 Responses to Kommande Nattligt Pluggpass

 1. bacillen skriver:

  klart du är tillräckligt smart!! duh!!
  jag vet du fixar det och vad smart att ladda upp med mat och godis, på’t bara!
  antar att msn i kväll är uteslutet…? men om du absolut måste pausa vet du vart jag finns och inte kan sova!

 2. sassi skriver:

  Du e ju smart så det är klart att du klarar det! Lycka till! 🙂

 3. Pulvia skriver:

  You go girl! Det här fixar du! I en handvändning dessutom om du bara sänker kraven på dig själv lite *vet ju hur det är* Tipsar oxå om att det kan löna sig att blunda ett par timmar under natten å återta studierna på morronkvisten med fräscha små grå *även om det inte känns så just då* Kram på´re

 4. mysla skriver:

  Åh, ni är ju bara för underbara! Jag ska nog fixa det här! Varje gång jag löser en uppgift så tjoar jag till av glädje och P undrar vad jag egentligen håller på med. Lottovinster eller vad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: