Tjejsnack v. 26

Glädje

  • Vad var roligaste upplevelsen på DIN midsommar? [Någon händelse, någon som sa/gjorde något roligt.] Hmmmm…. Minns inte ju. Gjorde inget speciellt.
  • Vad för ”vardagsgrej” får dig att känna extra mycket glädje? Oj, det finns ju vansinnigt mycket som gör att jag kan bli tacksam över att jag lever det liv jag gör. Samtidigt som mycket får mig att ifrågasätta allt. Den mest frekvent återkommande vardagsgrejjen som gör mig glad är att jag ofta får gulliga sms av mina vänner. En sån liten sak kan rädda en dålig morgon eller dag för mig.
  • Varför och på vilket sätt gladde DU någon senast? Hur ska jag kunna veta det(?!), jag tänker inte så mycket på att glädja folk hit och dit utan är den jag är viket innebär att jag nog glädjer folk på både det ena och det andra sättet. Exempelvis genom att skicka en bukett blommor eller bara ett mejl.
  • Vad är det ”bästa som har hänt” dig i ditt liv? Att få barn räknas inte! 😉 Just nu kan jag ofta tänka att jag är lyckligt lottad som fått uppleva den här extremt starka kärleken som jag inbillar mig är ganska ovanlig. Eller att jag är lycklig som kunnat vända den negativa trenden i mitt liv. Jag kan inte säga något som är det bästa…
  • Har du något roligt att se fram emot just nu? Vad? Ja! SM i Piteå i slutet av Augusti. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: