Spam!

LÄS IGENOM 

Jag blir f-ing vansinnig på spam!

LÄS IGENOM 

Speciellt när det är kompisar som skickar det.

LÄS IGENOM 

Fattar folk inte nånting?! Gaaaah!

LÄS IGENOM 

Om du skickar vidare ett mejl, radera då alla synliga adresser i mejlet.

LÄS IGENOM 

Om du skickar mejl till många mottagare, sätt då alla som ”hemlig kopia”.

LÄS IGENOM 

Jag är inte intresserad av att veta att du skickat samma gulliga mejl till 120 andra.

LÄS IGENOM 

4 Responses to Spam!

 1. bacillen skriver:

  jag blev sketrädd när jag läste din spamsida…..har nu gått igenom min inbox och raderat alla gulliga mejl samt inte så gulliga kedjemalj….varför de var sparade vet jag inte ens….jag har dessutom gjort mig skyldig till nåt enstaka massutskick, ska väl erkännas…men nu när jag är upplyst, aldrig mer!!!

 2. mysla skriver:

  Yay! One down, a million to go! 😉

 3. Valkyria skriver:

  ååå va jag håller med dig Mysla är allergisk mot kedjebrev och dylikt (gullmejl, gud e god osv), jag brukar nu mera skicka ett vänligt men bestämt mejl till dom som skickar sådana här saker till mig där jag tackar för det men också lägger till att jag inte uppskattar det och om personen fortsätter efter mitt lilla ”vänliga” mejl så flyttar jag helt sonika deras adress över till junkmejl kontot, med andra ord inga av deras mejl går fram, brukar fungera bra. 😉 och bravo bac över att du tagit ditt förnuft till fånga!!

 4. Jag får titt som tätt från mina kompisar… Jag vomerar när jag får dom. Ja ialla fall nästan. för även om det inte hade varit spam så är det ändå jobbigt. Vanliga kedjebrev gör samma sak med mig. I hate it!

  Det som är vidrigt är att min mail har tydligen skickat iväg en massa spam utan att ajg har varit medveten om det. Kanske barnen? Ialla fall så hoppas jag att dom som fått spam av mig talar om det för mig. För ngt lurt är det ialla fall? Jag raderar och raderar men dom där vidriga sakerna kommer hela tiden tillbaka! Himskans irriterande. *grrrr*

  tack Mysla för att du lagt ut infon. Jag ahr fört vidare din info muntligt till vänner och bekanta och bett dom sluta skicka till mig. Man blir ju bara så less. men den infon man kan ge dom gör ju att dom tänker efter flera gånger (hoppas jag) innan dom skickar vidare ett spam. *pöss på dig*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: