Försovning, roddtävling och ömma fötter

Idag vaknade jag halv tolv(ooops…). Jag hade en svag aning om att det var något speciellt jag skulle göra och jag funderade i ungefär trettio sekunder på vad det var men kom inte på det. Låg och drog mig i tio minuter och som en blixt från klar himmel kom jag på vad det var jag skulle göra. Och vilken tid! Tolv skulle jag möta svägerskan på Kungsbron. Det tar tio minuter att gå och iaf tio minuter att få på kläderna. Dessutom skulle jag rasta vovvar innan också. Shit!

I panik ringde jag P och undrade om han kunde rasta vovvar efter sin träning och han lovade att så göra. Puh!

Givetvis fick jag inte tag på svägerskan så det blev till att ringa modern och be henne hälsa att jag skulle bli sen. Kläder kastades på och jag tog det långa benet före och bagav mig till Kvarnängen.

Tio minuter och två skavsår senare samlade jag flocken på Kvarnängen. Mamma, Pappa, Svägerska, Brorson 1.0 och 2.0. Vi radade upp oss som svalor på en eltråd och hejjade ivrigt på mina käre broder som paddlade för kung och fosterland i Bodträsket med sina arbetskamrater. De vann, och vann, och vann. Himla roligt! Men de slutade på en hedervärd tredje plats. Räddningstjänstens unga killar var strået vassare i deras sista fight.

Jag måste säga att jag är imponerad av killarna. De är inte direkt atleter någon av dem och ändå hade de rekordtiden under större delen av tävlingen. Bra jobbat!

Sista heatet var oerhört tungt för dem, flera av dem höll på att kräkas av mjölksyran och dessutom hade vinden ökat något. Sen gör det givetvis sitt till att det intogs öl under hela tävlingen. 🙂 Fast betydligt mera städat än väntat måste jag säga. 🙂

”Nästa år vinner vi!” hörde jag flera av lagets medlemmar säga så det verkar som om det blir en tradition av detta nu.

Mina fötter började ömma redan innan jag kom till området, jag hade valt fel skor. Dessa gav mig skavsår under trampdynan(!?). Så när brodern förkunnat att det ”bara” blev en tredjeplats och att tävlingen var över för deras del så drog jag mig hemåt. Ville hinna träffa P lite innan han åker och jobbar på festivalområdet som ”Första hjälpare”.

Nu mat och sedan lite tv. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: