Besvikelse

Sitter här och tittar på den bok jag beställde här om dagen. Det är det sämsta bokköp jag någonsin gjort. 274 kronor för en bok som ser ut som om jag gjort den själv. Helt klart inte värt det. Jag hade med största sannorlikhet kunnat leta reda på all den infon någonstans på nätet och skrivit ut den själv och kommit billigare undan i pappers- och bläckkostnad. Fy fan vad surt! Boken har inte ens en ordentlig pärm utan det är ett overhead-blad och en mycket tunn sida i vanligt papper. Boken har ingen riktig baksida, inte ens ett overhead-blad där, och sidorna i boken är så tunna att man nära på river sönder dem när man bläddrar. Texten i boken är svårläst eftersom texten från baksidan lyser igenom. Bilderna är blurriga och inte i färg.

Besvikelse är ordet.

6 Responses to Besvikelse

 1. bacillen skriver:

  öppet köp? ångervecka? skicka tillbaka skiten! 😀

 2. mysla skriver:

  Grejjen är att jag måste ha boken ju…. Har inte funnit den på något annat ställe ännu så jag får se hur jag gör.

 3. Pernilla skriver:

  Reklamera til förläggaren! 😉 Trist att det gör sånna skitböcker är det dessutom en bok man behöver och kommer bläddra i så ska den ju hålla, kan man tycka.

 4. Vovva skriver:

  Är det någon bok som någon annan kan tänkas ha? eller i alla fall en liknande bättre bok? Det finns ju många här som har datorer som intresse och har haft det i många år, jag t.ex. har en hel del litteratur och det finns det säkert fler som har.

  Det där ska du inte godta. För en sådan pappersskit ska man inte betala mer än typ 50 kronor – kopiering och porto. Reklamera och klaga, annars blir det aldrig någon bättring. Och du ska ha pengar tillbaka!

 5. MrArboc skriver:

  Sådana ”böcker” från kopieringsmaskiner såg jag ju tyvärr mycket av när jag pluggade på http://www.ltu.se/ , men aldrig för 274 kr… Men det var ju ett tag sedan, så det kanske är det normala nu. Vänj dig, litteratur kommer att bli en STOR del av din budget om du fortsätter plugga! Kolla om du hittar några sajter där begagnad litteratur säljs är mitt råd till dig!

 6. Marion (LJOSSA) skriver:

  Och visst är det en av kurslärarna som skrivit den? Så hade vi det på ubniversitetet! Snacka om att sälja sin idé och att nyttja sin position! *kräks*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: